Menu w najbliższym tygodniu.Standard 01 - 07.03.2021
Dzień 1 (poniedziałek) ;ŚNIADANIE: PASTA Z TWAROGU Z OLIWKAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI/PIECZYWO; OBIAD: ZUPA CEBULOWA/ BOEUF STROGONOW/KASZA GRYCZANA; KOLACJA: SAŁATKA Z BURAKA/SER FETA/SŁONECZNIK
Dzień 2 (wtorek) ;ŚNIADANIE: HISZPAŃSKI OMLET/WARZYWA PIECZONE/WĘDZONA PAPRYKA; OBIAD: KREM Z BIAŁYCH WARZYW/KURCZAK W CURRY / RYŻ; KOLACJA: LECZO WĘGIERSKIE / KIEŁBASA PEPERRONI/PAPRYKA
Dzień 3 (środa) ;ŚNIADANIE:CAPRESE/MOZZARELLA/CUKINIA/POMIDOR/PIECZYWO; OBIAD:ZUPA MINESTRONA Z PESTO/PENNE RAZOWE ALA NORCINA / WŁOSKA SALSICCIA/PIECZARKI/OLIWA TRUFLOWA/ŚMIETANA; KOLACJA: PIZZA PO WŁOSKU Z BATATÓW / SOS POMIDOROWY / MOZZARELLA / SZYNKA
Dzień 4 (czwartek) ;ŚNIADANIE: PIECZONA OWSIANKA Z OWOCAMI; OBIAD: KREM PIECZARKOWY / PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM / KASZA JAGLANA / PIECZONA MARCHEWKA Z MIODEM; KOLACJA: RYŻ Z JABŁKAMI I CYNAMONEM
Dzień 5 (piątek) ; ŚNIADANIE: SAŁATKA Z BROKUŁÓW / PIECZARKI / JAJKO NA TWARDO/JOGURT; OBIAD: KREM Z CUKINI/PIECZONY ŁOSOŚ/SOS KAPAROWY/RYŻ/KISZONA KAPUSTA; KOLACJA: PIEROŻKI MIĘSNE Z CIASTA FRANCUSKIEGO / KWAŚNA ŚMIETANA
Dzień 6 (sobota) ;ŚNIADANIE: CHAŁKA/KONFITURA Z MARCHEWKI/SEREK WANILIOWY; OBIAD: ZUPA MISO/SKRZYDEŁKA BUFFALLO/SOS BBQ/PIECZONE ZIEMNIAKI/COLESLAW; KOLACJa: PIECZONE WARZYWA/SOS CHIMICHURRI
Dzień 7 (niedziela) ;ŚNIADANIE: KOKOSOWE PLACUSZKI / KONFITURA OWOCOWA / JOGURT; OBIAD: ZUPA KALAFIOROWA/PIECZONA PIERŚ KURCZAKA Z SEREM I POMIDORAMI / KASZA BURGUL / FASOLKA SZPARAGOWA; KOLACJA: TORTILLA ZAPIEKANA / SZYNKA / SER/ANANAS