Menu w najbliższym tygodniu - Wege + Ryby 08-14.03.2021

Dzień 1 (poniedziałek); ŚNIADANIE: JOGURT/GRANOLA/OWOCE SUSZONE;OBIAD: BULION WARZYWNY Z KURKUMĄ / FALAFEL/KASZA BURGUL/WARZYWA PIECZONE;KOLACJA: SAŁATKA MUJADARA/RYŻ/SOCZEWICA/PIECZONY BAKŁAŻAN Dzień 2 (wtorek); ŚNIADANIE: PLACKI OWSIANE Z CYNAMONEM; OBIAD:ZUPA VICHYSSOISE Z PORA I ZIEMNIAKÓW/PIECZONA POLENTA KUKURYDZIANA ZE SZPINAKIEM; KOLACJA: PLACEK Z CUKINI Z SEREM Dzień 3 (środa); ŚNIADANIE: WŁOSKIE TOSTY/MOZZARELLA/POMIDORY; OBIAD: TOSKAŃSKA ZUPA Z FASOLĄ/FUSILLI RAZOWE/SOS BOLOŃSKI Z SOCZEWICY ; KOLACJA: SAŁATA CEZAR/GRZANKI RAZOWE Dzień 4 (czwartek);ŚNIADANIE: PASTA Z FASOLI/PIECZYWO RAZOWE; OBIAD:KAPUŚNIAK/PĘCZOTTO/JARMUŻ/MKARMELIZOWANA MARCHEWKA; KOLACJA: PIECZONE JABŁKO Z KASZĄ MANNĄ I MASŁEM ORZECHOWYM Dzień 5 (piątek); ŚNIADANIE: PASTA Z TUŃCZYKA/PIECZYWO; OBIAD: KREM Z GROSZKU ZIELONEGO/PIECZONA RYBA/SOS CYTRYNOWY/ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM; KOLACJA: SAŁATKA RYŻOWA/SELER NACIOWY/ANANAS/KUKURYDZA Dzień 6 (sobota);ŚNIADANIE: MUS JOGURTOWY/TRUSKAWKI/BANAN/SUSZONE DAKTYLE/PŁATKI KUKURYDZIANE; OBIAD: ZUPA PAPRYKOWA/GRATIN Z KALAFIORA/SOS SEROWY/PRAŻONE PESTKI SŁONECZNIKA/NATKA; KOLACJA: PASZTET WARZYWNY/SOS CUMBERLAND/PIECZYWO RAZOWE Dzień 7 (niedziela); ŚNIADANIE: NALEŚNIKI OREO ; OBIAD:ZUPA POMIDOROWA/PIECZARKI W SOSIE MYŚLIWSKIM/KASZA GRYCZANA/BURAKI PIECZONE Z BALSAMICO; KOLACJA:SAŁATKA JARZYNOWA/PUMPERNIKIEL
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel