Menu w najbliższym tygodniu - Wege + Ryby 12.04-18.04.2021

Dzień 1 (poniedziałek); ŚNIADANIE: TATAR Z POMIDORA/PIECZYWO NASZEGO WYPIEKU NA TWAROGU; OBIAD: ZUPA FASOLKOWA/DANIE JEDNOGARNKOWE/PAPRYKA/BAKŁAŻAN/ZIEMNIAKI/WARZYWA;KOLACJA: CEZAR SALAD/GRZANKI ZIOŁOWE Z TORTILLI Dzień 2 (wtorek); ŚNIADANIE: PASTA Z SERA FETA/PAPRYKA/OLIWKI/OREGANO/CHLEB PITA ; OBIAD: KREM Z DYNI Z IMBIREM/MEDALIONY Z BAKŁAŻANA/PUREE Z PIECZARKAMI I TRUFLĄ/DUSZONA BIAŁA KAPUSTA; KOLACJA: PIECZONE JABŁKO Z KASZĄ MANNĄ/ORZESZKI ZIEMNE Dzień 3 (środa); ŚNIADANIE: WŁOSKA FRITATA Z PAPRYKĄ; OBIAD: PAPPA AL. POMODORO/GĘSTY KREM POMIDOROWY Z CHLEBEM RAZOWYM/LASAGNE WARZYWNA/RUKOLA Z PIECZARKAMI; KOLACJA: WARZYWA PARMEGGIANO/ WARZYWA ZAPIEKANE POD PARMEZANEM Dzień 4 (czwartek) ; ŚNIADANIE: FRANCUSKIE TOSTY Z SZYNKĄ I SEREM/WARZYWA; OBIAD: ZUPA ZACIERKOWA/PULPETY WARZYWNE/RYŻ; KOLACJA: SAŁATKA Z KOMOSĄ RYŻOWĄ/BURACZKI/TARTY SER/ŻURAWINA SUSZONA/ORZECHY/RUKOLA Dzień 5 (piątek); ŚNIADANIE: PASTA /TWARÓG/SZYNKA/SUSZONE POMIDORY; OBIAD: KREM Z BATATÓW Z MLEKIEM KOKOSOWYM/MAKARON Z ŁOSOSIEM/SELER NACIOWY/POMIDORKI CHERRY ; KOLACJA: FASOLKA SZPARAGOWA Z POMIDORAMI Dzień 6 (sobota); ŚNIADANIE: NALEŚNIKI Z SEREM NA SŁODKO; OBIAD: ZUPA MISO/WARZYWA W CURRY; KOLACJA: MAKARON RYŻOWY Z PALUSZKAMI KRABOWYMI/OGÓRKIEM ŚWIEŻYM/PRAŻONY SEZAM Dzień 7 (niedziela); ŚNIADANIE: JOGURT BOWLS/OWOCE/MUS Z MANGO; OBIAD: BULION WARZYWNY Z MAKARONEM/ KOTLETY Z BOCZNIAKÓW/KOPYTKA/BURACZKI; KOLACJA: ZAPIEKANKA Z KASZY GRYCZANEJ/WARZYWA
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel