Menu w najbliższym tygodniu - Wege + Ryby 14.06-20.06.2021

Dzień 1 (poniedziałek); ŚNIADANIE: SEREK WANILIOWY/TRUSKAWKI/BUŁKA MAŚLANA; OBIAD: KREM Z GROSZKU ZIELONEGO/PIECZONY KALAFIOR/SOS Z SERA PLEŚNIOWEGO/PUREE ZIEMNIACZANE/BROKUŁY;KOLACJA: SAŁATA CEZAR PO POLSKU/ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM/JOGURT Dzień 2 (wtorek); ŚNIADANIE: KASZA MANNA/RABARBAR POD KRUSZONKĄ; OBIAD: KREM POMIDOROWY/WARZYWA PO MAROKAŃSKU/KASZA KUSKUS/SAŁATA Z OGÓRKA I POMIDORA Z KOLENDRĄ ;KOLACJA: TARTA PO HAWAJSKU/ANANAS/KUKURYDZA Dzień 3 (środa); ŚNIADANIE: PASTA Z MARCHEWKI/SOCZEWICA/KOLENDRA; OBIAD: ZUPA CEBULOWA/PENNE A.LA NORCINA/SZPARAGI/OLIWA TRUFLOWA; KOLACJA: SAŁATKA PO GRECKU/OLIWKI/SER FETA Dzień 4 (czwartek) ; ŚNIADANIE: PASTA JAJECZNA/PIECZYWO; OBIAD: KREM Z BROKUŁÓW/PIECZEŃ WARZYWNA/KASZA PĘCZAK;KOLACJA: SAŁATKA MAKARONOWA/BAKŁAŻAN/CUKINIA/SUSZONY POMIDOR Dzień 5 (piątek); ŚNIADANIE: SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM/JAJKO/OGÓREK KONSERWOWY; OBIAD: ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ/PULPETY RYBNE/RYŻ/WARZYWA/SOS MUSZTARDOWY; KOLACJA: PIECZONE BROKUŁY/KALAFIOR/PESTKI SŁONECZNIKA/SOS CZOSNKOWY Dzień 6 (sobota); ŚNIADANIE: PLACKI OREO/CZEKOLADA/BORÓWKI; OBIAD: ZUPA TOM KHA/RYŻ Z WARZYWAMI PO KOREAŃSKU; KOLACJA: SAŁATKA WIOSENNA/GOTOWANE ZIEMNIAKI/CEBULA DYMKA/OGÓREK/GROSZEK ZIELONY/KOPER Dzień 7 (niedziela); ŚNIADANIE: TATAR Z POMIDORA/PIECZYWO NASZEGO WYPIEKU NA TWAROGU ; OBIAD: BARSZCZ CZERWONY Z BOTWINY/ZIEMNIAKI/ KOTLETY SOJOWE/ZIEMNIAKI/WARZYWA; KOLACJA: SAŁATKA JARZYNOWA
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel