Menu w najbliższym tygodniu - Wege + Ryby 17.05-23.05.2021

Dzień 1 (poniedziałek); ŚNIADANIE: TOSTY ANGIELSKIE/SER/POMIDOR/ZIELONE SAŁATY ; OBIAD: ZUPA SZPINAKOWA/GULASZ WARZYWNY/KASZA KUSKUS;KOLACJA: SAŁATKA WIOSENNA/GOTOWANE ZIEMNIAKI/CEBULA DYMKA/OGÓREK/GROSZEK ZIELONY/KOPER Dzień 2 (wtorek); ŚNIADANIE: PLACKI OWSIANE Z WIŚNIAMI; OBIAD: KREM CURRY Z KALAFIORA/KLOPSY WARZYWNE/KASZA JAGLANA/WARZYWA GOTOWANE Z KOPERKIEM; KOLACJA: ZAPIEKANKA MAKARONOWA/CUKINIA/SOS POMIDOROWY Dzień 3 (środa); ŚNIADANIE: PASTA JAJECZNA/SZCZYPIOREK/PIECZYWO; OBIAD: ZUPA KREM Z FASOLI Z JABŁKIEM/RISOTTO Z ZIELONYM GROSZKIEM; KOLACJA: ZAPIEKANE WARZYWA W MARYNACIE ZIOŁOWO-CZOSNKOWEJ Dzień 4 (czwartek) ; ŚNIADANIE: RYŻOWY PUDDING Z WANILIĄ; OBIAD: ZUPA ZACIERKOWA/KOTLETY WARZYWNE W SOSIE PUTANESCA/PIECZONE ZIEMNIAKI; KOLACJA: SAŁATKA Z CIECIORKĄ Dzień 5 (piątek); ŚNIADANIE: FAVA PASTA Z GROCHU/CHLEB PITA/WARZYWA; OBIAD: KREM POMIDOROWY/PĘCZOTTO/SZPINAK/SUSZONE POMIDORY/SER FETA; KOLACJA:SAŁATKA Z KOMOSĄ RYŻOWĄ/BURACZKI/TARTY SER/ŻURAWINA SUSZONA/ORZECHY/RUKOLA Dzień 6 (sobota); ŚNIADANIE:PASTA /TWARÓG/SUSZONE POMIDORY/PIECZYWO; OBIAD: KREM Z BATATÓW Z MLEKIEM KOKOSOWYM/MAKARON Z ŁOSOSIEM/SELER NACIOWY/POMIDORKI CHERRY ; KOLACJA: ZAPIEKANKA Z KASZY GRYCZANEJ Z WARZYWAMI I SEREM Dzień 7 (niedziela); ŚNIADANIE: SEREK WANILIOWY/BRZOSKWINIE/CHAŁKA; OBIAD: BARSZCZ CZERWONY Z ZIEMNIAKAMI/PIECZARKI PORTOBELLO Z MOZARELLĄ/RYŻ/WARZYWA; KOLACJA: SAŁATKA Z BROKUŁÓW/SER PLEŚNIOWY/JAJKO
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel