Menu w najbliższym tygodniu - Wege + Ryby 25.10-31.10.2021

Dzień 1 (poniedziałek); ŚNIADANIE: SER BIAŁY/PIECZYWO/ŻURAWINA; OBIAD: ZUPA SZPINAKOWA/SER HALLOUMI/SOS SLIWKOWY/KOPYTKA;KOLACJA: QUESADILLA Z WARZYWAMI Dzień 2 (wtorek); ŚNIADANIE:SAŁATKA Z SEREM ŻÓŁTYM I GROSZKIEM ZIELONYM/PAPRYKA/KUKURYDZA ; OBIAD: ZUPA KALAFIOROWA/BAKŁAŻAN W SOSIE SEROWYM/KASZA PĘCZAK;KOLACJA: MAKARON Z PIECZONYMI WARZYWAMI Dzień 3 (środa); ŚNIADANIE: TORTILLA HISZPAŃSKA/ZIEMNIAKI/WARZYWA; OBIAD: ZUPA HARIRA Z CIECIORKĄ/SELER NACIOWY/WARZYWA W SOSIE CURRY/RYŻ; KOLACJA: MOZZARELLA/POMIDORY/SOS PESTO Dzień 4 (czwartek) ; ŚNIADANIE: PLACKI OWSIANE/PRAŻONE JABŁKA; OBIAD: KREM Z ZIEMNIAKÓW/BURGER WARZYWNY/ZIEMNIAKI Z PAPRYKĄ WĘDZONĄ;KOLACJA: BURAK Z SEREM FETA/ZIELONE SAŁATY/ESTRAGON Dzień 5 (piątek); ŚNIADANIE: OBAZDA BAWARSKA PASTA Z SERA/PRECLE; OBIAD: ZUPA PREZYDENCKA Z KAPUSTĄ/RISOTTO/ Z ZIELONYM GROSZKIEM I SEREM; KOLACJA: MAKARON Z TRUSKAWKAMI I SEREM BIAŁYM Dzień 6 (sobota); ŚNIADANIE: CAMEMBERT/PIECZYWO; OBIAD: ZUPA TOM KHA/PAT THAI WEGE/ WARZYWA; KOLACJA: ROLLSY Z TORTILLI/WARZYWA Dzień 7 (niedziela); ŚNIADANIE: NALEŚNIKI Z POWIDŁAMI ŚLIWKOWYMI ; OBIAD: ZUPA BRUKSELKOWA/TOFU Z ANANASEM/PUREE; KOLACJA: SAŁATKA Z SOCZEWICY Z PAPRYKĄ
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel